Незвиська бібліотека-філія 
Головна » 2015 » Липень » 7 » Журналісти на Городенківщині
00:54
Журналісти на Городенківщині

 На теренах району відбувся прес-тур для представників засобів масової інформації області.

   Знайомство з районом розпочалося з покутського наддністрянського села Незвисько, яке є візитівкою краю. Дорогих гостей зустрічали з хлібом і сіллю голова районної ради Богдан Кобилянський, голова районної державної адміністрації Іван Мороз та громада с.Незвисько.    Керівництво району поспілкувалось з журналістами, дали інтерв’ю про соціально-економічний та культурний розвиток району, перспективи його розвитку та запросили гостей знайомитись з рідним краєм. 

   А також відвідали сільську бібліотеку с. Незвиська, яка на сьогоднішній день є переможницею двох конкурсних проектів програми “Бібліоміст”: «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету», «Активний туризм як інноваційна діяльність бібліотеки».

   Завідувачка Людмила Озарук зуміла показати, що сьогодні її бібліотека – це комфортний, привітний і обладнаний новітніми технологіями інформаційний центр, це місце де можна поспілкуватися з друзями, провести ділову зустріч, взяти участь у культурних заходах, і запросила провести присутніх своє дозвілля разом з членами молодіжного туристичного клубу «Let’sgo!» створеному при бібліотеці по Дністровському каньйону.

Категорія: Події | Переглядів: 307 | Додав: Luda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0