Незвиська бібліотека-філія 
Головна » 2015 » Липень » 8 » Сплав по Дністровському каньйону. Акція “В подорож із книгою”
23:18
Сплав по Дністровському каньйону. Акція “В подорож із книгою”

Членами молодіжного туристичного клубу було здійснено туристичний похід та сплав по Дністровському каньйону разом із професійним досвідченим гідом зав. філією туристично-краєзнавчого центру учнівської молоді с. Незвисько Василем Гнатишиним та зав. бібліотеки-філіалу Людмилою Озарук.    Також Василем Гнатишиним було надано спорядження для сплаву. Мандрівники почули розповіді про цікаві місця та отримали роздатковий, наочний  матеріал.

   Було здійснено зупинки біля цікавих історичних місць: водоспад “Дівочі сльози”, “Монахова печера”, “Хрест Шухевича”, остання зупинка – на березі біля вогнища, де відпочиваючі мали можливість познайомитись з краєзнавчою літературою сільської бібліотеки, цікавими журналами, буклетом про історичні і краєзнавчі місця рідного краю. Отож відпочиваючим надано пізнавальну та корисну інформацію та матеріали туристично-краєзнавчого характеру, підвищено рівень зацікавленості у відвідуванні бібліотеки, до читання та до активного відпочинку.

Проведена акція «В подорож із книгою»: популяризація та заохочення до того, щоб користувачі активніше брали в бібілотеці книги для читання під час відпочинку, подорожі.  Зав бібліотеки – філіалу Людмила Озарук провела презентаціяю останніх надходжень книжкового фонду з тематики туризму та краєзнавства, виступили зав. філією туристично-краєзнавчого центру учнівської молоді с. Незвисько Василь Гнатишин, Озарук Надія Михайлівна  вчитель історії Незвискої ЗОШ І-ІІІ ст та активісти з активного відпочинку. Заохочено відпочиваючих до читання друкованих «живих» книг, до вивчення краєзнавства.

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 364 | Додав: Luda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0