Незвиська бібліотека-філія 
Головна » 2018 » Листопад » 27 » Година-реквієм
18:07
Година-реквієм

Голод… Це страшне слово повертає нас у далекі 1932 – 1933 роки. Український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України.

Народ України пам’ятає сторінки свого життя, але з часом відійдуть у небуття свідки тих трагічних подій Великого Голодомору. А тому варто робити все, щоб їх нащадки, особливо молодь, знали про ті лихоліття, свято берегли їх у своїй пам’яті в ім’я того, щоб таке страшне минуле ніколи не повторилось.

23.11.2018р. у Незвиському НВК відбулася година-реквієм "Пам'ять про скорботний 33 рік'', підготовлена і  проведена бібліотекарем Людмилою Озарук  спільно з учнями школи.

В читальній залі бібліотеки для читачів експонується книжкова виставка пам’яті «Три колоски, закуті дротом». На виставці представлені документи, фотографії та публікації про геноцид української нації, спогади і свідчення очевидців, тих, хто у своїй пам’яті крізь роки проніс страждання та біль, спричинені тоталітарним режимом.

 

  

Категорія: Події | Переглядів: 260 | Додав: Luda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0